donderdag 15 november 2012

Intern gerommel door Roos en Beeklaan

Het moet aardig hebben gestormd in de Velsense PvdA. Over het omstreden bouwproject aan de Roos en Beeklaan in Santpoort-Noord. 

De PvdA stemde uiteindelijk voor, maar van harte ging het niet. Eén PvdA-raadslid, Kees Stapper, woont in de Roos en Beeklaan, waar de bewoners fel tegen de nieuwbouw zijn. 

Hij verspreidde met anderen een tijd terug vijfhonderd van de bovenstaande pamflet in de laan en omgeving: voor handhaven van de parkeernormen, waar burgemeester en wethouders het niet zo nauw mee namen.
 

Een van die wethouders is natuurlijk PvdA-wethouder Ronald Vennik. Lees wat hij schrijft in de laatste PvdA-nieuwsbrief over de Roos en Beeklaan (klik hier en klik dan op lees meer om de nieuwsbrief te lezen):

Ockeloen links, Vennik rechts
Vennik: ,,Tot slot een wil ik nog wel even kwijt dat ik trots ben op onze fractie. Rond de bouwplannen voor de Roos en Beeklaan hebben zij voor een lastige afweging gestaan. De toon van omwonenden was niet altijd prettig en soms ronduit intimiderend.''

,,Toch gaf het algemeen belang voor het team van fractievoorzitter Karel Ockeloen de doorslag. Het verwijt dat de PvdA geen oor zou hebben voor het thema parkeren is helemaal onterecht. Als er één fractie is binnen de gemeenteraad die daar aandacht voor heeft dan is het de onze.''


,,Die alertheid zullen ze houden zeker als het om de Roos en Beeklaan gaat. Als fractie zitten ze zonodig dicht op mijn huid. Minder waardering heb ik in dat verband voor mensen die een blauwe maandag duo-voorzitter zijn geweest om vervolgens naar aanleiding van deze discussie met veel lawaai hun partijlidmaatschap op te zeggen. Laten we vooral solidair blijven!''

1 opmerking:

Anoniem zei

Brrrrrr.....
Terug naar de verkwistende jaren 70 met al die Rooie vrienden en vriendinnen !
Zelfs in China wordt er momenteel meer vernieuwd. Zeer opvallend dat zelfs wethouder Ronald Vennik in staat is om de achternaam van Diederik Samsom met een 'N' te spellen, hoe stom kun je zijn en wat een voorbeeld voor zijn schaamrode vriendjes !