vrijdag 31 augustus 2012

Waar hang je je verkiezingsposter

Grappig: de verkiezingsborden in de gemeente Velsen zijn opeens een stukje langer. 

De gemeente heeft ze uitgebreid met twee paneeltjes. Zie de foto's van het bord in het Gijzenveltplantsoen in IJmuiden: korter en langer.

Is gebeurd op aandringen van GroenLinks, meldt een GroenLinks'er.

Reden: er zou geen plek zijn voor alle partijen op de borden. Maar je ziet op de foto's dat er veel posters verdwenen zijn.

De SP Velsen is intussen bezig aan een soort bordenguerrilla. 

Overal in Velsen hangt Emiel Roemer: aan hekken, bruggen en zelfs in de IJmuidense duinen. Op plekken waar het niet mag en andere partijen geen borden ophangen. Zie de foto van het bord aan de Heerenduinweg in IJmuiden.
 
De SP Velsen klaagt intussen dat haar verkiezingsborden verdwijnen, zoals op Plein 1945 en de Zeeweg in IJmuiden. Zie de onderste foto's van de SP Velsen, over die schandalige misdaad op SP-borden aan de Julianabrug in IJmuiden. 

De SP Velsen zegt te weten wie ze vernield heeft. Uit hun persbericht: 

,, Nog geen dag nadat ze opgehangen waren aan de Julianabrug hebben tegenstanders van de SP twee verkiezingsborden van deze partij kapotgetrokken. Deze mensen misgunnen de SP klaarblijkelijk het succes. Met leugens, halve waarheden en nu ook vernieling proberen ze ons weer klein te krijgen.''

PS: Cavia's weggelopen in Santpoort-Noord
 
PS: Containerterminal in Amsterdam bestaat niet meer.
Meteen voer voor tegenstanders van de aan te leggen nieuwe sluis in IJmuiden: lees hier, hier en hier.
Opvallend: volgende week worden de enorme rode kranen van ACT, blikvangers van verre, al weggebracht. Groot vervoer over Noordzeekanaal door sluizen van IJmuiden.

Geen opmerkingen: