woensdag 11 november 2009

In slaap gevallen

Maandag een uniek moment meegemaakt. Er viel iemand in slaap tijdens een persconferentie.

Ik was bij een presentatie over de toekomst van Beeckestijn (lees ook hier). Vandaag pas in de krant, vanwege een embargo.

We zaten in Beeckestijn (foto onder), met een man of tien rond een tafel. De voorzitter van Projectrealisatie Beeckestijn vertelde het een en ander. Dat was best interessant.

De boosdoener was denk ik de professor cultuur, landschap en natuur. Zijn verhalen waren lang en erg theoretisch, maar nog geen reden om bij in slaap te vallen.

Toch klonk aan de overkant van de tafel licht gesnurk. De man, geen journalist, zat duidelijk enkele minuten te slapen. Zoiets als Bea's powernap van vorig jaar. Maar dan langer.

Ik zal niet ontkennen dat ik tijdens mijn functie ook wel eens ben weggedommeld. Vooral in warme vergaderzalen, met langgerekte betogen en voorzien van enig slaaptekort.

Maar maandag, op Beeckestijn, was het toch een beetje gĂȘnant.

PS1: Ik kreeg veel kritiek op een Telstar-blog, maar ik ben blij dat de Velsense gemeenteraad heeft geluisterd. Uit hun persbericht:


,,Het concept 'een inwoner van Velsen meenemen naar een wedstrijd' is in het leven geroepen als een manier om contact tussen burgers en politiek te vergroten. De gemeenteraad vindt het bijwonen van de voetbalwedstrijden een goede gelegenheid om de banden met de bevolking te verstevigen. Daarom nodigt hij iemand uit Velsen uit om tegelijk met het aanschouwen van de wedstrijd de Velsense politieke onderwerpen voor het voetlicht te brengen. De wedstrijden die worden bijgewoond zijn op 11 december, 5 februari en 26 maart.''

PS2:
Wandelen met het AD door Velsen.

PS3: Komt u nog langs met de kinderen,
vanavond, bij de IJmuider Courant?

2 opmerkingen:

Slopje zei

Vet nieuws zeg.

Mijn hamster slaapt ook veel overdag,ook wel het vermelden waard lijkt mij.

Anoniem zei

Fokke sta jij foto,s te maken voor de krant,morgen leuke in de regio ,kom langs