woensdag 5 augustus 2009

Dorpsfeest

Gisteren heerlijk de hele dag rondgehangen in Santpoort-Noord. Op de feestweek. Met als uitvalsbasis café De Wildeman. Goede uitsmijters!

’s Morgens eerst wat IJmuider Couranten uitgedeeld in de Hoofdstraat, met daarin een hele pagina over het dorpsfeest van maandag.

Onder meer over het Hekkenteam, dat die ochtend uitpufte op het terras bij café Bartje. Liep nog even langs de kermis: die ziet er spectaculairder uit dan ooit.

Collega Frenk Klein Arfman (zie foto boven: naast het paard, welteverstaan) en ik keken naar het ringsteken te fiets en te paard en brachten een bezoekje aan het jeu-de-boulen (foto onder).
Vandaag staat een hele pagina met onze verhalen in de IJmuider Courant.

Morgen komt het hoogtepunt van 250 jaar dorpsfeest: de kortebaandraverij. Ik zag gisteren in de Hoofdstraat de eerste partytenten al staan. Een paar jongens was met steigeronderdelen een tribune aan het bouwen in een tuin.

Anita van De Meijerij mailt ons nog:
,,Donderdagavond hebben wij in De Meierij een mystery-deejay... maar nu al bekend! De meervoudig wereldkampioen judo en deejay Dennis van der Geest draait rond 22 uur.''

Zaterdag nog een leuke dag, met het zweefzadel en de oldtimers.

Hier nog wat filmpjes:
- Sambamuziek: hier en hier
- Vlaggen
- Ramsispodium.


PS: ben weer even naar het buitenland... over een weekje terug.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

foke vandaag gezellig op de agrarischedag er waren ook twee jounalisten van de krant ik heb leuke foto,s en filmpje gemaakt vandaag
intresse mail mij even dan


gr frits

Anoniem zei

oke fokke veel plezier wie brengt er nu nieuws??????