donderdag 4 september 2008

Alvast een leuke avond

Heeft u al kaartjes? Ik niet. Maar er zijn nog kaartjes verkrijgbaar voor Geer, dit weekend. En je krijgt de Dolly Dots er bij.

Er komen kassa's op het festivalterrein in Spaarnwoude.

Ik sprak een paar maanden geleden Brian Bout van UDC, die het concert organiseert. Vandaag staat in de IJmuider Courant dat de persman van UDC nog niks mag zeggen over de spectaculaire entree van Joling.

Tja. Bout vertelde het toen al (zie de blog) en ik schreef het ook al in de krant.

Bout vertelde dat Jolings concert een testcase is. UDC wil meer organiseren dan Dance Valley. Als Joling een succes is, volgen wellicht zes concerten voor maximaal 18.000 bezoekers per jaar. En succes moet geen probleem zijn, want Joling is 'hot'. Zei hij.

Voor iets dat absoluut een succes moet worden is het opvallend dat er nog kaarten zijn.

Joling is er, na zijn flitsende persconferentie in Spaarnwoude, klaar voor. Zegt hij. Ondanks zijn stemproblemen.

Voor wie wel gaat: alvast een leuke avond toegewenst.

1 opmerking:

Anoniem zei

Allemaal leuk en aardig die concerten en evenementen voor commercieel organisaties, maar het aantal weken dat je in je vrije tijd kan mountainbiken, klimmen etc waarvoor dat die vallei is bedoeld. En dat zijn niet bepaald activiteiten die je elders dan kunt beoefenen zonder vele tientallen kilometers verder te moeten reizen of naar binnen te moeten verkassen. En dat terwijl er plaatsen genoeg zijn om zulke evenementen te houden zonder weken anderen met de gevolgen op te zadelen. Maar dat schijnt niet chique genoeg te zijn voor de bezoekers die er maar een paar uurtjes rond dartelen en er vervolgens geen omkijken meer naar hebben.