donderdag 15 mei 2008

Honden tot aan je terras

De nieuwe woningen in het Watertorenpark in IJmuiden gaan in de verkoop. Het project heeft een chique naam gekregen: watertorenparck. Met een c'tje erbij.

Mieke Bon, nog in Velsen bekend toen ze makelaar was in Velserbroek, verkoopt ze. De bouwer is BAM.

Op het plaatje onder ziet u hoe de eerste verdieping er van binnen uitziet.

Behalve zestien woningen op de plek van de waterkelder wordt een luxe villa gebouwd nabij de Wijk aan Zeeërweg. Zie plaatje boven voor een impressie. Het witte gebouw is het filtergebouw. Daarin komt Medisch Centrum IJmuiden.

De villa en de zestien woningen krijgen terrassen aan de zijde van het park. Geen tuin. Het park blijft openbaar. Het park is een enorme grote hondenuitlaatplaats. Dat blijft zo.

Lekker. Stel je koopt een woning in het watertorenpark. De honden en hun baasjes mogen doorlopen tot aan je terras. Lijkt me geen lekkere lucht in de zomer. Ook spelende kinderen zijn welkom tot aan de rand van je terras. Moet je ook van houden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

en weer wordt makelaardij Bon ingeschakeld!! Het kantoor wat al zo vaak negatief in het nieuws is (geweest) vanwege onjuiste berichtgeving aan kopers van een nieuwbouwwoning. Onbegrijpelijk.....nieuwbouw Dennekop: er komt geen hoogbouw i.p.v. Keetbergflat (kon zij helemaal niets over zeggen), nieuwbouw Duinparkappartementen: dit park blijft zoals het is, terwijl in Masterplan 1997 al bekend was dat het een "gecultiveerd" park zou gaan worden met een (inmiddels weggestemd) fietspad. Woningen in de Mercuriusstraat die verkocht werden aan familie van Bon en nog voor de oplevering voor grof geld werden doorverkocht. Je zou toch denken dat geen ondernemer meer met dit kantoor in zee zou willen....

Fokke Zaagsma zei

Ho Ho. Over alles een mening op mijn blog, maar niet op de persoon spelen. Een stukje uit de IJmuider Courant van 29 juni 2002:

De raad van toezicht van de Nederlandse Vereniging van Makelaars vindt dat makelaar Mieke Bon de beroepsregels niet heeft overtreden bij de verkoop van appartementen van drie familieleden. Een stel dat een appartement via Bon aanschafte, stapte met een klacht tegen de makelaar naar de raad van toezicht. Die oordeelt dat Bon correct heeft gehandeld.

Bon is vrijgepleit voor de Mercuriusstraat.

Fokke