woensdag 23 januari 2008

Gedonder bij Seaport

Weer gedoe bij lokale omroep Seaport. Je kunt er op wachten. Onrust steekt altijd de kop op in de studio's boven het Witte Theater.

De perikelen van vroeger horen niet bij Seaport TV en FM. Maar ze schieten je wel weer te binnen.

Bij Seaport was er de rare wateroverlast. Toen de ruzie over de kerstgroetjes van Mark Moreels van de Zaterdagavondborrel.

Eind vorig jaar stapte Rutger Jongejan, presentator bij de uitzendingen van gemeenteraadsvergaderingen, boos op. Naar een opvolger voor hem wordt gezocht. Seaport-voorzitter Piet Dekker vertelde me vanmiddag dat er kandidaten zijn.

Nu weer gedoe. En dat terwijl regisseur Edwin Woning (links op de foto) en Dekker (rechts op de foto) vorig jaar zulke mooie plannen presenteerden.

Woning is nu beloofd dat hij met zijn eigen bedrijf voor de televisieplannen van Seaport wordt ingehuurd. Maar hij zegt: ,,Ik vrees echter het ergste. Ik ben bang dat er straks helemaal geen televisie meer is bij Seaport.’’

Jammer. Tot die tijd moeten we het maar doen met wat is geweest.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Er is 1 persoon die de boel daar frustreert. Het wordt tijd dat die persoon weggaat!!! Op toegezonden persberichten worden daar censuur toegepast en dus nooit geplaatst..en dat clubje noemt zich een medium! Ik vind het niet zo gek dat er geen adverteerders zijn...de tijd staat nog steeds stil bij Seaport.

Mark zei

Wat een gedonder bij deze omroep WEER!!! Alles ging goed daar tot bijna twee jaar geleden. Het is tijd dat de programmaleider opstapt en het bestuur wat naar zijn pijpen danst. Geef de lokale omroep terug aan de inwoners van Velsen!!