vrijdag 29 juni 2007

Propvol

Hallo daar, Velserbroekers. En inwoners van Velsen-Zuid.

Al plannen gemaakt voor 14 juli? Willen jullie met de auto weg? Of komen jullie die dag met de auto terug? En willen jullie hem voor de deur parkeren?


Dat wordt lastig, die zaterdag. Het is dan Dance Valley.

En het wordt erger met de parkeeroverlast dan alle andere voorgaande jaren. Want voor het eerst vraagt Dance Valley parkeergeld aan de bezoekers. Tien euro om precies te zijn.

Gevolg? U raadt het al. De straten van Velserbroek en Velsen-Zuid zullen dit jaar helemaal prop- en propvol staan. En er zijn al zo weinig plekken... Gelukkig duurt Dance Valley dit jaar maar één dag.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Fokke, hoe denk je dat die bezoekers bij de Velserbroek zullen komen? Het gros komt via de A9 aanzeilen en zal die omweg via de Velserbroek niet serieus overwegen. Er is geen enkele garantie dat ze het terrein dan op kunnen zonder minimaal 4 km om te moeten lopen. En al is het alleen al omdat die EUR 10,= op de totale kosten van die dag echt niets uitmaken. Schijntje ten opzichte van de moeite.

Anoniem zei

Weet je wel wat een kaartje voor Dance Valley kost?

Denk je dat er maar 1 persoon in de auto zal zitten?

Een hoop gebla bla om niets dus.

Fokke? Ga even op een wat hoger niveau werken, want dit is een slechte 1 april grap die ook nog eens te laat is.

Anoniem zei

Erger met de parkeeroverlast? Hoe dan, gaan ze stapelen?

Anoniem zei

Fokke ik heb de laatste keer gezien dat ook de boeren in de omgeving hun land verhuren als parkeerterrein en ook VSV haalt wat parkeergeld binnen...goede zaak!!