dinsdag 26 juni 2007

Een dagje ongeluksnieuws

Op dinsdag is het mijn beurt om te zorgen dat de politieberichten in de krant komen. Ongeluksnieuws, dus. Elke dag is een andere journalist van de IJmuider Courant daarvoor verantwoordelijk.

Het werd een dienstje met berichtjes maken naar aanleiding van de storm. Al trok het ergste niet over IJmuiden. Maar het waaide toch stevig.

In de Vissershavenstraat in IJmuiden viel een stuk muur op een vrachtwagentje (foto boven). Oorzaak onbekend, maar de wind zal wel een rol hebben gespeeld. In de Gerard Doustraat in IJmuiden viel een boom op een bestelbus (middelste foto, van Frits Houtgraaf). Ik zag nog een afgerukte tak in het plantsoen aan de Fultonstraat in IJmuiden (onderste foto).

De ergste chaos vandaag kwam echter niet door de harde wind. Maar door weer een te hoge vrachtwagen die de Velsertunnel inrijdt... Leren ze het nou nooit?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het was een harde wind,en dan plotseling daar gaat die boom,
snel de camera erbij en even wat filmpjes en foto,s gemaakt boven op
een bestel busje,het zal je maar gebeuren.

De brandweer heeft het snel geruimd
na de afzetting van de politie.

lavibel zei

viel wel mee vergeleken met januari. Het ongeval in de Velsertunnel heeft tot meer commotie geleid. Wedden dat die chauffeur jarenlang getraumatiseerd is?

Anoniem zei

Tjonge jonge jonge, dat noem je wind?

Ik fiets al de hele week naar Zandvoort en ben daar nog steeds elke dag aangekomen om vervolgens ook weer terug te fietsen.

Heb er geen last van gehad, wel een paar kilo lichter geworden.

Anoniem zei

http://picasaweb.google.nl/frhoster/BoomOpAuto/photo?authkey=4nm4JF_ho1U#s5080480352380453474


filmpje in browser kopieeren