woensdag 21 september 2011

Afronden

Geen plek voor in de krant, maar de moeite waard om formeel af te ronden. Dus een blogje.

Het pand van de visrestaurants Schoorl en Imko's ligt is sinds maandag tegen de vlakte.

Onderaan: een filmpje van de sloop van Frits Houtgraaf.

Hans Blomvliet maakte de foto van het puin dat resteert. Ter vergelijking van wat er stond de foto's van Rene Sehr en Simon W
olf.

5 opmerkingen:

Petra Wessel zei

Hopelijk gaan ook de hallen 'lopen', nu dat slooppand eindelijk van de aardbodem verdwenen is. Rijd er minstens driemaal per week langs en die leegstand is niet om aan te zien.

Anoniem zei

De "hallen" zullen niet verhuurd worden voordat de verhuurder de huren naar een acceptabel niveau brengt. De geestelijke gesteldheid van de makelaar kan gerust ter discussie gebracht worden! Huren op een zogenaamde A-Lokatie, hij denkt dat je die plek met het centrum van Amsterdam kunt vergelijken!

nicolaas zei

Lekker opgeknapt die rotzooi, Maar de Hallen van Janus? ach als je geld genoeg hebt om ze leeg te laten staan?
sorrie hoor maar ik vind nog steeds dat alle beetjes helpen,Dus beetje een normale huur vragen en zorgen dat de loop er inkomt ,Dan knapt het echt op daar aan die vishallen.
Nu zitten er antie Krakers in? wat een beleid van die Janus en die investeerders van deze hallen.
Een A lokatie in IJmuiden? hoe hoog heb je het in je Bolletje? even je verstand gebruiken en verhuur die kolere zooi voor een schappelijk huurtje , Zodat er reuring ontstaat op die plek. zodat het een echte A lokatie kan worden zodat je dan ook later je huur daar aan kan passen.maak dat in een huurcontract duidelijk, Of kan ik dat alleen bedenken Dat je een ondernemer ook de kans moet geven om te kunnen ondernemen en te overleven.
Jammer die aftakeling daar, En ook zo lekker over nagedacht ,Echt IJmuiden op z,n Best een A gedachte dus, de A van Associaal beleid. Het kan zo mooi worden die verkoop punten aan die Hallen, Maar ja wie ben ik he?

ahaar zei

Als er nu maar een BurgerKing, KFC of McDonalds op die plek komt. (Burgerking is beter, Mac hebben we al genoeg in de buurt)

Het is een prima locatie hiervoor, en zal genoeg mensen uit de omgeving aantrekken, vooral als er geen mac komt, maar een BK of KFC.

En omdat het op een hoek is, kan er ook nog een drive bijkomen. Wedden dat het wat gaan worden dan daar???

Nu alleen nog de BurgerKing overhalen om hier te komen!

Anoniem zei

Bouw er een mooie supermarkt?
Er is ruimte genoeg met al die hallen. Er handig voor de inwoners van Oud IJmuiden