woensdag 22 juni 2011

Zomerstuntje

Stuntje van het Holiday Inn-hotel in IJmuiden aan Zee, onderdeel van Apollo Hotels.

De Nederlandse hotelgroep riep via Twitter en Facebook iedereen op om afgelopen zaterdag in zomerse outfit in te checken bij het hotel op de Kennemerboulevard.

De vijf gekst geklede mensen zouden worden beloond met een hotelovernachting voor twee personen in een Apollo Hotel naar keuze.

Het liep storm. Meer dan veertig mensen stonden voor de receptie. Kleurige zonnebrillen, oriƫntaalse hoedjes, grote opblaasbeesten en veelsoortige zwembandjes waren enkele accessoires. Alle aanwezigen werden door hoteldirecteur Maarten van Nigtevegt getrakteerd op een zonnige cocktail en mediterrane hapjes.

PS: Vaatwasser voor Telstar

PS: Vanavond voeren de vrijwillige brandweermannen van post Velsen-Zuid weer actie
PS: Mooie site over bunkers in Velsen
PS: Het plan voor een Landal-park bij Velserbroek
PS: Alternatief plan voor woningbouw aan Grote Buitendijk bij Velserbroek

2 opmerkingen:

Bild am Montag zei

Zomer klachten.. Je zou eens tegen je chef moeten zeggen dat hij voor de IJmuider Courant schrijft en niet voor de IJmond Bode of zo. Tweede klacht.. U kunt weer op onze website reageren. U moet er wel rekening mee houden dat de reacties gecontroleerd worden. Dit neemt even tijd in beslag. Een uur of 2 op zijn snelst. Daarnaast en dit vind ik het ergste worden reacties ook daadwerkelijk geweigerd. Van mij zijn 2 reacties niet geplaatst omdat de naam Wilders in de reactie voorkwam. Ze moeten het in Alkmaar erg in hun broek doen voor Wilders en kornuiten. De vrijspraak van Wilders vandaag is een overwinning voor de vrijheid van menigsuiting volgens Wilders ik ben het daarmee eens Die rechtzaak had er wat mij betreft nooit moeten komen. Maar die vrijheid van menigsuiting schijnt er alleen voor Wilders te zijn. Dit schreef ik ook naar Alkmaar.Dat dus niet geaccepteerd werd. Als dat zo doorgaat verlang ik weer terug naar de tijd toen het reageren geteisterd werd door een storing.

Anoniem zei

Jammer dat er nog steeds niet gereageerd kan worden,

Ik las het stukje,

’Niet zeiken, maar samen praten’

over de jeugd op de skatebaan nabij de Vomar, fijn dat iemand zich het lot van de jeugd ter harte neemt,
en wat doet de politie na het verschijnen van zoeen artikel ??

Die draven met een mannetje of veertien naar de skatebaan, voor een controle,
en delen diverse boete´s uit..