donderdag 21 augustus 2008

Een mailtje aub

In plaats van een spandoek aan het viaduct bij het Pontplein in Velsen-Zuid of vijf keer toeteren: stuurt u even een mailtje?

Vandaag zijn de IJmuider Courant-redacteuren Bart Boele en Friso Bos jarig. Tegelijk.

Vanmorgen was er taart (foto onder). Van Bart.

Friso is blij met zijn verjaardag (foto boven).

Bart (links op de foto onder) wil het liever niet vieren.

Stuur ze even een mailtje om ze te feliciteren:

Naar Bart Boele

en naar Friso Bos.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijn beste vrienden,

wederom is het weer zover, zolang geleden waren daar die ouders die zo gelukkig waren met jullie geboorte, zo trots op dat roze hoopje, huilende, krijsende, broekpoepende en nimmer aflatende hongerding. Welke na maanden van spanning daar opeens was. En iedereen mocht naar jullie komen kijken, iedereen mocht jullie knuffelen. Nu jaren later is alles veranderd. Niet meer roze, liever niet meer knuffelen, liever geen felicitaties of iets wat maar ook naar verjaardag ruikt. Althans voor sommigen, anderen vinden het juist geweldig om die verjaardag te vieren en in de schijnwerpers te staan van de belangstelling. En nemen een houding aan van, ja kom maar met die presentjes, gelukwensen, handen schudden en kussen……………

Nu dan van mij kant ook maar even, VAN HARTE HEREN MET DEZE HEUGELIJKE DAG

Ennnnnnnnnnnnnn. Volgend jaar graag ook een stukje gebak voor mij bewaren ;-)

Reinder

Unknown zei

Reinder zei: Ennnnnnnnnnnnnn. Volgend jaar graag ook een stukje gebak voor mij bewaren ;-)

Daar zat ik ook net aan te denken ;-)
Maar bij deze de felicitaties!

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren met keiharde primeurs. ...en nu even dit. De muggen zijn massaal bezig de reactierubriek van de IJmuider Courantsite aan het kapot maken. Dit is geen grapje maar bittere ernst. Het is 5 voor 12 voor de IJC site. De bloeddortsige vampieren uit de buurgemeente moeten keihard worden aangepakt voordat er niets meer van de site overblijft. Onze reactierubriek wordt dagelijks bestookt door muggen die reageren op de onzinnigste gemeenteberichten. Dat zij daar op reageren moeten de muggen weten maar wij (ik spreek zonder toestemming over alle IJC bezoekers) willen dit helemaal niet lezen. Het interesseert mij niets hoe hard er op de Oude Gracht mag worden gevaren en het interesseert me nog minder dat het Spaarne wordt gedempt. Wij vinden dit echter wel allemaal in onze reactierubriek. Dit gaat knap vervelen. Wanneer wij op een nietregionaal nieuwsfeit reageren is dat binnen een oogwenk weer verdwenen. Weggeduwd door de gemeenteberichten uit Haarlem. Het heeft voor ons geen enkele zin meer op een nietregionaal nieuwartikel te reageren. Zonde van de inspanning. Dit heeft de IJmuider Courant al klanten gekost. Heel wat namen van de reageerders zijn verdwenen of reageren nog maar zelden. Dit kan niet de opzet zijn van de website. De anti-muggenspray moet op tafel komen anders wordt de IJC site leeg gezogen. ...BaM

Anoniem zei

Tja vele jaren en gelukkig met de
mooie verjaardag,het is dan ook heerlijk om aan je geboortedag te denken en ook te vieren met de collega,s op de redactie en de fam en vrienden,gefeliciteerd van mij kant dan ook.

Fokke Zaagsma zei

Beste anti-muggenman,

Je kunt moeilijk van een krant verwachten dat ze vrijheid van meningsuiting blokkeren. Alle Haarlemmers, inwoners van Bodegraven, schoolmeesters,Turken en wie dan ook zijn welkom om te reageren.

Jij mag natuurlijk ook reageren op nieuws uit Haarlem op de site van het Haarlems Dagblad.

Fokke

Anoniem zei

Beste lezers van Fokke's Blog,

Bedankt voor de felicitaties, het was een onvergeeeeeetelijke verjaardag. Opvallend was overigens de hoeveelheid spam die sinds het blog in mijn e-mailbak binnenkomt!

friso