vrijdag 5 oktober 2007

Asbest, Endstra en seks

Laten ik beginnen met het asbest in De Driehoek (foto). Op 25 september ontdekt. Verbouwing meteen stilgelegd. Pas een week later (deze woensdag) kregen de ouders van De Blauwe Hyena een brief. Kon dat niet eerder, na alle ophef die er is geweest over Pino?

De gemeente zegt dat de asbestconcentratie in de lucht ver onder het verwaarloosbare risiconiveau zit.
Maar de geschiedenis met Pino laat zien dat die onderzoeksresultaten vatbaar zijn voor interpretatie. Kleine kans, maar één ingeademde vezel kan genoeg zijn. Nu hoeft dat niet zo te zijn bij De Driehoek. Maar de onrust onder ouders zal er toch zijn.

Verder kon het niet uitblijven. Tijdens het Holleeder-proces moest IJmuiden wel ter sprake komen. Vandaag leest u het op onze binnenlandpagina. Over het plaatsen van afluisterapparatuur in jachthaven Seaport Marina in IJmuiden aan Zee.
Al eerder schreef de IJmuider Courant over Holleeder, Endstra en de politie in IJmuiden aan Zee. Meer weten? Blader eens door de Endstra Tapes. En zoek op IJmuiden.

De Jutter had een leuk nieuwtje dat de IJmuider Courant miste. Seks in de etalage. Het was bezoekers aan IJmuiden al opgevallen

1 opmerking:

Anoniem zei

fokke veel de straat op en niet achter het bureau zitten
er is genoeg in ijmuiden wat de journalisten kunnen opvallen en neem een camera mee voor het eerste nieuws.