woensdag 24 januari 2007

Waarover spraken ze?

Vanmorgen op de koffie geweest bij oud-wethouder Floor Bal (foto). Gezellig. En waarover spraken we? Wie het weet, mag het zeggen (reageer hier onder).

Collega Maaike Oppenkamp toog naar een huis in Velsen-Zuid. Daar is tijdens de storm van vorige week donderdag een heel dak afgewaaid. Iemand reageerde op ijmuidercourant.nl op het verhaal over de familie Van Heerden. Die had schade door de valwind zondag in Velserbroek. Of de redactie niet wist dat er veel ergere schade was in Velsen-Zuid? Nee, dat wisten we helaas niet. We proberen al het nieuws te achterhalen, maar zijn niet helderziend. Daarom: Laat het ons weten als u iets bijzonders ziet!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat Krommeland had ik anders wel gemeld. Maar dan wel in een lijst van stormschade meldingen. ;-)

Fokke Zaagsma zei

Dan hadden wij beter moeten opletten... (Voor de bezoeker: Ko van Leeuwen houdt dagelijks alle rampspoed in de gaten waar een blauw zwaailicht aan te pas komt. Hij en anderen waarschuwen ons zodat we snel kunnen uitrukken).
Met vriendelijke groet,
Fokke

Anoniem zei

Beste Fokke,
zou het Centrumplan onderwerp van gesprek geweest kunnen zijn?
Hoop wel dat íe een 'koekie' bij de koffie had...Want gastvrijheid staat natuurlijk in Velsen Lokaal...sorry Centraal.

groet Nr 16.

Anoniem zei

Ach, een troost Fokke: Er kwam een enorme lading stormschademeldingen over mij/ons heen zonder dat het duidelijk was of het ging om een gebroken takje of om een weggewaaide dak. En ik kon dit keer helaas niet achter de brandweer aantuffen....

Klaas (Nick) Strooker zei

Ben dus niet de enige die meteen aan het Centrumplan dacht.