dinsdag 24 mei 2011

Proefvaartje

Wie zou het niet willen?

Een proefvaart maken op de Noordzee met dit jacht.


Vandaag vertrok het voor een proefvaart naar zee, via de Noordersluis van IJmuiden.

Het is het jacht Musashi.


PS: Haarlemse gemeenteraadsleden zitten vast voor kust van IJmuiden.

Lees het verslag van een van hen.

(Foto's van Hans Blomvliet)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb de eer gehad om mee te werken aan de afbouw van dit jacht. Door verschillende tegenslagen is het een jaar te laat afgeleverd. Dit jacht heeft als nummer 1002, de 1003 is een replica van dit jacht en word gebouwd voor de Apple topman Steve Jobs. Ook aan dit schip word de verlichting verzorgd door het Utgeester bedrijf BD-Design.

Anoniem zei

mooi dat zo iets bij ons in het land gebouwd is, dat wel ,maar ik kan me niet voor stellen waarom iemand zo een opzichtig en pompeus schip zou willen rond varen een leuk jacht o.k. dat snap ik lekker op zee varen met vrienden dat ook, maar dit ? ik zou niet mee willen varen, als hij van mij was schonk ik hem aan greenpeace of zo iets dan kunnen ze er nog wat nuttigs mee doen, maar niet veel zullen deze mening met mij delen ;-)

nicolaas zei

Ik heb wel eens mooiere Jachten gezien,dit is net een pont!
En dan zoveel geld investeren in zo,n achterlijk model,Nee dan kan die man beter limonade drinken voor hij een boot besteld, Of zijn Jontje later opsteken want dat er een stukje brain weg is bij deze eigenaar mogen wel duidelijk zijn,Wel mooi putje werk natuurlijk en over smaak kunnen we blijven twisten, Ik vind het niks,deze mislukte hektrawler.