zaterdag 2 oktober 2010

Het drama van Spaarnwoude Resort

Ze stapten gisteren met een man of tien Spaarnwoude Resort binnen (foto). ,,We komen ons geld halen!", riepen ze in de hal.

In anderhalve week tijd had Stoer2010, het re-integratiebedrijf dat Spaarnwoude Resort runt, dertien mensen in hun proeftijd ontslagen en twee op non-actief gezet.

Omdat ze kritiek hadden op de slechte leiding, of omdat ze uitbetaald wilden worden. Of gewoon zonder opgaaf van reden. Zeggen ze. Twee vrouwen zijn over de telefoon ontslagen.

De directeur van Stoer2010 is er niet. Het stel schiet de hotelmanager aan die met een kar schoonmaakmiddelen passeert. Hij doet alsof zijn neus bloed, is het verwijt. ,,Ik ontken niet dat er iets speelt. Maar wat moet ik dan?'' Inmiddels is het faillissement aangevraagd van Stoer2010, al ontkent de directeur dat.

Een receptiemedewerker schiet de boze mensen in de hal aan. ,,Mag ik wat vragen? Is er nog een reden om hier te blijven? Ik kom hier in dienst per 1 november, maar als ik al de verhalen hier hoor en jullie nu zie..."

Bij de receptiemedewerker komen de tranen. ,,Ik heb mijn baan in de kinderopvang hiervoor opgezegd. Ze vroegen me alvast te komen om in te werken. De sollicitatie hier, alles eigenlijk, ging zo soepel en zonder veel informatie dat ik er al achterdochtig van werd.''

Ze hebben allemaal hun banen opgezegd voor het werken bij Stoer2010, zeggen degenen die ontslagen zijn. Onder hen diverse Velsenaren. ,,We geloofden allemaal in het prachtige concept om gehandicapten, kansloze jongeren en gedetineerden weer naar de arbeidsmarkt te leiden. Maar er is niets van waar.''

Allemaal hebben ze ander verhalen over Stoer2010, maar met dezelfde kern: afspraken die niet worden nagekomen, geen organisatie, luchtkastelen.

Wie klaagde, was de pineut. Een ontslagen medewerker van sales: ,,We werden ontslagen. Toen we naar buiten gingen, stonden daar mensen die net waren aangenomen voor de bediening. Vijf minuten daarvoor waren drie meiden uit de bediening ontslagen.''

Al bij de start van Stoer2010 bleef alles onduidelijk in Spaarnwoude Resort (Velsen-Zuid), vertellen ze. Geen afspraken. Een organogram komt er maar niet, ook niet na herhaald verzoek. ,,We werden bij hoofden van afdelingen geplaatst die niet wisten hoe ze de afdeling moesten runnen.''

Vierhonderd jongeren per jaar moeten aan het werk worden gezet in het Resort via de verschillende werkvormen. ,,Veel te veel. In de keuken pasten niet eens vier extra. Hoe het dan wel moest: er kwam maar geen duidelijkheid.''

In september volgt een crisisbijeenkomst van de afdelingshoofden met de directeur. Ze eisen duidelijkheid. Er wordt geschreeuwd. ,,De directeur kan vrij intimiderend zijn.''

Ik ken de namen van de ontslagen mensen, maar ze willen niet met hun naam in de krant. Ze zijn al bezig te solliciteren. Ze vrezen dat ze bekend komen te staan als lastpak. Dat wil een nieuwe werkgever niet.

De ontslagen personal assistant van de directeur, Claartje van der Ven, wil wel genoemd worden. Als zijn rechterhand beschikt ze over een enorm veel bewijzen: zwart op wit.

Van der Ven: ,,Ik heb e-mails waarin UWV, het CWI, de DWI en de gemeente Velsen het vertrouwen opzeggen in Stoer2010. Dat ze de samenwerking verbreken.''

De ontslagen boekhouder vertelt hoe ze keer op vroeg om facturen en alle andere zaken om een boekhouding te runnen, maar steeds niets kreeg van de directeur. ,,In de eerste maand dat ik werkte stonden al werknemers aan mijn bureau. Die vroegen waar hun loon toch bleef.''

Ze vertelt dat ze geld naar de bank stuurde in verzegelde zakken. Dat de bank reageert omdat het opgegeven bedrag niet klopt en er geld uit de zak is gehaald.
Zij, Van der Ven en nog iemand hebben aangifte gedaan van valsheid in geschrifte en oplichting door Stoer2010.

De directeur wil geen commentaar geven. Hij zegt alleen dat alle beweringen leugens zijn.

Er is veel meer aan de hand met Stoer2010. Dat leest u niet hier, maar in een uitgebreid verhaal vandaag in de IJmuider Courant. Wordt vervolgd.

62 opmerkingen:

Jenny zei

Jammer dat er boven het artikel staat Drama van Spaarnwoude resort. Het is meer het drama van STOER 2010. Ik run een zwemschool in Spaarnwouder resort en heb totaal geen binding met STOER 2010, maar heb nu wel last van deze berichtgeving. Natuurlijk zie ik deze mensen als collega's, maar het werk in de zwemschool gaat gewoon door. Ik heb ook geen medewerking willen verlenen aan de heren van STOER 2010, ik vond het niet te vertrouwen. Inderdaad afspraken werden ook voor mij niet nagekomen. Aan de andere kant waren ze poeslief voor sommige dingen (bah).

Fokke Zaagsma zei

Heel vervelend voor u. Wel opvallend dat Stoer2010 claimt de zwemschool wel te runnen:

http://www.stoer2010.nl/Werkschool/Zwembad.aspx

Fokke

Fokke Zaagsma zei

Ik heb inmiddels reacties van de directeur en twee anderen die zeggen dat het verhaal op de blog niet klopt.

De directeur doet van alles uit de doeken, maar wil dat beslist niet vermeld hebben in de krant of op de weblog.

Ik meld dit even vanwege het heilige principe van hoor en wederhoor: alle partijen horen aan bod te komen.

De directeur blijft altijd welkom om zijn verhaal te doen in de IJmuider Courant.

Fokke

Anoniem zei

Hebben we het dan over de directeur van STOER2010 (Rene v Loon)? Wel opvallend dat hij zich niet meer laat zien op de werkvloer... En t personeel maar doorwerken..zonder 1 cent salaris Schaamteloos! Nou kom op directeur laat je horen, maar wel eerlijk zijn he.

jenny zei

Ze kunnen zoveel claimen, maar het is niet de waarheid. al 7 jaar leid ik met veel plezier de zwemschool en de "directeur: van STOER 2010 heb ik nog nooit in het zwembad gezien. Dus als we het over wederhoor hebben, je mag me altijd bellen.

Anoniem zei

Volgens mij bestaat er iets als persoonsbescherming en mag jij niet zonder toestemming zomaar deze leugens plaatsen! En al helemaal geen naam en toenaam plaatsen!!! Wat zullen we zeggen? U HOORT NOG VAN ONS!

Anoniem zei

Of Fokke gaat Dokke!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Achterstallig loon zou van augustus moeten zijn, volgens mij heeft iedereen dat gehad. Maand september heeft een werkgever de tijd als de maand afgelopen is tot 4 september over te maken en in dit geval 6 september omdat het weekend ertussen zat. Volgens mij is dit allemaal onzin en laster van ontslagen personeel. Het is vervelend als je ontslagen wordt, maar ik zou me bezig houden met het vinden van een nieuwe baan. Misschien hebben deze mensen niets beter te doen? Je wordt natuurlijk niet zomaar ontslagen, daar is altijd een reden voor. Mevrouw van de zwemschool is volgens mij in dienst van, er niets van haar bij volgens mij. Als je in hetzelfde pand zit heb je wel degelijk met Stoer2010 te maken. En als je iets niet te vertouwen vind of er geen vertrouwen in hebt, moet je weg gaan. Maar volgens mij loopt ze er nog steeds. Beetje laf om dit via dit blog te doen. Maar goed ze zijn allemaal het zelfde als FOKKE want het enige wat ze hier doen is JOKKE!

Mieke zei

Ik wil hier ook nog wel even een reactie geven over het inmiddels niet meer zó Stoere 2010.
Na een vluchtig sollicitatiegesprek in de lobby van het hotel werd ik aangenomen als administratief medewerkerster.
Op mijn eerste werkdag had ik nog steeds geen kontrakt, er was geen werkplek/PC .... en ook geen werk!
Ik zou formulieren moeten gaan regelen v.w.b. subsidies .... maar ze wisten zelf niet eens precies over welke formulieren ze het hadden en waar ze moesten wezen.
Er lag slechts één aanmeldformulier van een leerling ... terwijl er 400 leerlingen per jaar werden verwacht...
Ik ben toen 's middags meteen weer naar huis gegaan; gelukkig.
Ik ga niet aan het werk zonder kontrakt, en bovendien er was helemaal geen werk!!!
Bij thuiskomst eens wat op internet gekeken ... en daar kwam ik al snel wat "wazige" verhalen tegen over de directeur R. van Loon; over eerdere samenwerkingsverbanden die op nix uitgelopen waren. Hij heeft mooie praatjes .... maar vullen dus geen gaatjes!!! Ik heb toen meteen afgezien van een baan bij dit bedrijf, per e-mail en NOOIT meer een reactie vernomen. Dat zei mij al genoeg... Ben ik daar mooi even de dans ontsprongen!!

Anoniem zei

Weet iemand iets meer over Rene van Loon te vertellen?

Ik heb eerder iemand met deze naam meegemaakt, die het niet zo nauw nam met de waarheid en ontslagen werd.

Anoniem zei

Ik denk dat als je niet weet hoe het precies in elkaar steekt,geen mening kan geven.Er itten altijd twee kanten aan een verhaal. Deze is nogal erug eenzijdig. Faillissement zou toch afgelopen dinsdag uitgesproken worden? Daar horen we niets meer van!! Mensen worden echt niet zo maar ontslagen daar is altijd een reden voor. Achterstallig salaris? Heb begrepen dat het om september gaat? Is dat achterstallig dan? Waarom al die ophef? Ga even googlen dan zie je ook dat een werkgever in zijn recht staat als het de vierde van de nieuwe maand overgemaakt wordt. Ik weet niet wat de bedoeling is van dit alles. Iemand onderuit proberen te halen misschien? Ik kan nergens wazige verhalen vinden. Maak jezelf nuttig en ga een baan zoeken joh!

Anoniem zei

Rene van Loon heeft werkelijk prachtige verhalen over maatschappelijk verantwoord ondernemen, werkloze jongeren etc. Veel te grote verhalen ook. Teveel personeel, teveel leerlingen (in gedachten), teveel uitgaven en dan met name op rekening van anderen, zei het in tijd of zei het in geld en middelen.

Mijn vraag is: Willen Rene van Loon en Remco Hoekema - zijn zwijgende compagnon - werkelijk een maatschappelijk verantwoorde onderneming neerzetten, maar weten ze niet hoe of zijn het gewoon eenvoudige beroepsoplichters die alle mazen in de wet kennen?

Na een bacchenaal van geldsmijterij zoals alleen beroepsoplichters dat kunnen (met smakelijke veel leugens en natuurlijk op andermans kosten) gaan ze gewoon heel simpel lekker failliet en beginnen ze volgend jaar gewoon weer met een nieuw maatschappelijk verantwoord bacchenaal via een andere BV.

Hoe zullen ze deze BV gaan noemen:

www.wijzwelgenopuwkosten2011.nl
www.pathologischondernemen2011.nl
www.zijhebbenhetgedaan2011.nl

Anoniem zei

26Oktober is de uitspraak van de rechter wat betreft de faillisement aanvraag. Volgens het uwv is het vijwel zeker dat Stoer2010 failliet wordt verklaard.

Anoniem zei

Zo meneer Van Loon, wat ben je weer in de weer!
Tot mijn verbazing heb ik afgelopen week vernomen dat je "weer" een project bent gestart, zonder enige financiële middelen. Ik als zeer goed oude bekende van je, heb ik met grote verbijstering de verhalen gelezen en gehoord. Je zult toch als mens op een gegeven moment denken, dat je andere mensen hier enorm mee beschadigd. En dat wil een re-integratie bureau beginnen?
Het concept is zeer gaaf (nog steeds), maar moet zeker niet uitgevoerd worden met iemand die op geen enkel beleidsmatig & management vlak ervaring heeft.
Trek er je leer uit ipv andere met jou luchtkasteel en grootsmoedwaanzin mee te trekken.
Je zou het schaamrood op je kaken moeten hebben staan!

Anoniem zei

In het kader van de waarheid en dus de waarheidsvinding dient men uit te gaan van feiten.
Feit: voor beide heren is dit niet de eerste maal dat zij een soortgelijk bedrijf opzetten en failliet gaan.
Feit: op 26 oktober 2010 zal de rechtbank in Amsterdam uitspraak doen over het faillisement (aangevraagd door meerdere partijen)
Feit: het is inmiddels 10 oktober en meerdere personeelsleden hebben nog geen salaris over september gekregen.
Feit: hoewel er sprake is van een naderend faillisement zijn beide heren druk aan het kijken voor een nieuw project in Sneek.

VRAAG: kan dit beide heren worden aangerekend ? of hebben we te maken met pathologische leugenaars dan wel personen die in hun eigen droomwereld leven en eigenlijk een TBS behandeling zouden moeten ondergaan ???

Fokke Zaagsma zei

Ik vind het uitstekend dat zoveel wordt gereageerd, maar ik wil niet dat beledigingen worden geuit. Zoals: een TBS-behandeling.

Hou het zoveel mogelijk op de feiten, al heb ik begrip voor verontwaardiging.

Ook voorstanders van Stoer2010 reagaeren, en ik nodig ze uit dat te blijven doen.

Fokke

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Meneer fokke, raar dat u toch bepaalde reactie verwijderd van u Blog, en andere al te graag aanvult.Ik ga daar toch mijn vraagtekens bij zetten?? Leugens hoort u al te graag van de woordvoerders Claartje en Virginia.

Fokke Zaagsma zei

Ik verwijs naar mijn opmerkingen over peroonlijke beledigingen.

Fokke

Anoniem zei

Maar toch maakt u bepaalde keuzes om het een te verwijderen en het andere te laten staan.

Anoniem zei

Anoniem als je dan toch zo een held bent om andere namen wel te noemen maar niet die van jezelf zegt dat toch wel wat over jou leugens, kleine tip steek dat kasgeld voortaan niet meer in je zak thuis !!!!!!!!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Toch wel jammer dat zoveel mensen hun mening weergeven en/of namen noemt terwijl ze zelf als "anoniem"staan vermeld.
Indien de genoemde mensen zich voelen aangetast in hun goede naam en/of eer raad ik deze personen aan om aangifte te doen ter zake smaad cq smaadschrift. Dit zal dan automatisch een strafrechtelijk onderzoek in gang zetten, hetgeen misschien nog wel meer misstanden aan het daglicht brengt (zoals bijv. faillissementsfraude) lijkt mij wel interressant.

Een geinterreseerde diender.

Anoniem zei

Zo meneer Van Loon, wat ben je weer in de weer!

26 oktober 2010 zal de rechtbank in Amsterdam uitspraak doen over het faillisement.

Aangevraagd door meerdere schuldeisers.

Een zeer goed oude bekende van je

Anoniem zei

Dit is echt een blog voor WWers, die hebben echt niets anders te doen denk ik. Mensen die de hele dag thuis zitten en op andere mensen letten. Oh ja en ook op hun werk denken dat ze nix te doen hebben en alleen maar ouwehoeren en op andere mensen letten. Een hoop blah blah maar er gebeurt niets.En dan vinden ze het vreemd dat ze ontslagen zijn? Kom op zeg, ga jezelf eens nuttig maken en ga zorgen dat je een baan hebt om je kinderen te voeden!Goeie mensen zitten niet in de WW, die hebben zo weer werk! Misschien iets om over na te denken...

Anoniem zei

Laat ik dan nu meteen maar even melden aan anoniem dat er al een aangifte loopt en iedere melding die je hier neerzet geregistreerd wordt ga dus vooral lekker door sterkt mijn zaak alleen maar bedankt !!!! Wat zal ik lachen als deze hotelmanager en de directeur straks hard op hun bek gaan de champagne staat al klaar

Anoniem zei

Ik bespeur boven mij een reactie van Dhr Brilman!

Ik vind het wel frapant dat iemand die zelf al een aantal jaar een faillisement ontloopt op deze manier alsnog zijn zaak probeert te redden!

Verder vind ik het wel erg fraai dat er tegen de heren van Stoer2010 ontzettend minachtend gedaan wordt maar, de heer Brilman totaal niet nagetrokken wordt. Als mensen daar eens energie in gaan steken ipv zelf verhalen te concluderen en op de meningen van verbitterde (oud) personeelsleden af te gaan zouden er hier hele andere reacties staan.

Kom anders allemaal even incognito (aangezien iedereen hier anoniem reageerd) kijken op het terrein, dan kunnen jullie zelf ondervinden wat voor meesterwerk meneer Brilman heeft afgeleverd. En natuurlijk mogen jullie ook komen kijken naar de fantastische gerenoveerde kamers en toiletten!

Ik wil u alleen wel waarschuwen, mocht u een totaal andere mening krijgen over de leugens van meneer Brilman hou deze dan voor uzelf en ga hier absoluut niet mee in gesprek met meneer zelf. Meneer heeft namelijk de reputatie dat hij flink agressief kan worden als hij geconfronteerd word met zijn eigen leugens.

Dus meneer Zaagsma, misschien kunt u ook eens meneer Brilman na gaan trekken en dan een leuk stuk over hem op uw blog zetten?

Ik bespeur als titel: "Brilman is gewoon oplichter, Stoer2010 viert eerlijke overwinning"

En de mensen boven mij, ga eens in gesprek met je werkcoach, ze zoeken bij de dekamarkt meer dan genoeg mensen, dan hebben jullie ook geen tijd meer om zulke verbitterde reacties te geven!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Gan we de 26e champagne drinken en :-ppp :middlefinger: ? Als de berichten zijn zoals we denken?!Haha
kussie Piem

Anoniem zei

En als mensen niet eens de moeite kunnen nemen om de reacties van hun voorgangers te lezen en daar hun mening op te baseren, kunnen ze maar beter niet reageren.

En vooral mensen die nu oude mannen in een café staan te bedienen.

Anoniem zei

Alle partners hebben zich al terug getrokken uit STOER 2010.

Begin november komen de heren Hoekema en van Loon in het TRos Programma Opgelicht.

26 oktober 2010 zal de rechtbank in Amsterdam uitspraak doen over het faillisement.

Anoniem zei

reactie op anoniem (lees rene van loon)
Brilman had nog niet gereageerd op de onzin verhalen van rene van loon ik ben gister nog op de resort geweest de terrassen liggen er erg mooi bij je schrijft dan ook onze terrasen zijn open. maar je vergeet dat het niet ons terras is maar mijn terras hiervoor ga ik jou dan ook huur in rekening brengen.

Anoniem zei

De reactie van Anoniem is niet meneer van Loon. Maar een personeelslid wat wel haar werk goed heeft gedaan, wel haar salaris heeft gehad en met veel plezier nog voor meneer van Loon werkt.

Jullie moeten niet zo speculeren en concluderen. Maar ach, mensen geloven wat ze willen geloven en horen alleen hetgene wat ze willen horen en ga zo maar door. Mensen die er het fijne niet van weten reageren. En ik vind het dan ook erg jammer dat er op mijn stukje m.b.t. de heer brilman niet gereageerd wordt! Dan voel ik wel aan dat het ergens niet goed zit.

En terassen zijn open ja, moet je dan? ze dichthouden? en dan voor alle duidelijkheid, de 3 dingen die gemaakt zijn door Dhr. Brilman is er eentje als fietsenstalling, en de andere 2 voor feesten en partijen. Waar klanten de keuze krijgen of zij deze willen gebruiken. Dus weer een conclusie bedacht zonder er iets van af te weten.

Kan niet geloven dat er zulke domme mensen bij stoer2010 gewerkt hebben. Ongelovelijk.

Anoniem zei

En anoniem (lees meneer ten napel) , aangezien u toch opbiecht dat u hier gisteren geweest bent kunt u dat ook wel met naam en toenaam doen, vind u ook niet?

En u betrekking op dit moment tot het resort kunnen we ook niet echt noemenswaardig vinden denkt u niet? Uw mening is duidelijk ook alleen maar gebaseerd op wrok en frustraties.

Anoniem zei

Het personeelslid wat de stukjes schrijft is nog gekker dan haar baas als jij het normaal vind dat je bedrijven aan het werk zet en vervolgens geen euro betaald dan zit je er ook tot over je oren in.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Aan alle medewerkers van Stoer2010:
Als het hier om alleen maar leugens en bedrog zou gaan, wat jullie eigen woorden zijn, Waarom is er dan een politie onderzoek gestart naar oplichting?
Waarom zijn dan de contracten met het uwv en de gemeente verbroken?

Anoniem zei

hebben jullie nou echt niks te doen? Laat de mensen met rust die nog wel werkzaam zijn bij stoer en als het anders loopt merken ze dat van zelf wel!

Anoniem zei

Ooh... dus is er toch iets aan de hand?

Fokke Zaagsma zei

Ik vind dat we de discussie nu maar moeten beeindigen.

Alle nieuwe reacties worden door mij verwijderd.

Fokke

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Candice zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
MARCO STEENIS zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
nicd zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
zorgelijk? zei

Kan het zijn dat deze meneer van Loon een bedrijf FreeCare in Heerhugowaard is gestart? Dat inmiddels failliet is. Deze mr. van Loon doet namelijk nog beloftes aan bejaarde mensen en ik wil weten of dit te vertrouwen is. Hij verzorgt nu namelijk wel de zorg en heeft sleutels van de woningen. Dit lijkt goed te gaan als buitenstaander...

Anoniem zei

Dat is correct. Niet bepaald koosjer. Heeft nu een zaak lopen tegen gemeente Heerhugowaard. Bevreemdend.

Anoniem zei

De Heren Remco H. en Rene v.L zijn weer een nieuw project gestart na het faillissement ( April 2016) van het laatste bedrijf Free Care te Heerhugowaard,

Beide heren bevinden zich op dit moment in Coulonges ,Vienne, Frankrijk alwaar zij zich middels een huurkoop contract een pand hebben aangeschaft, het plan is om hier een luxe Bed en Breakfast in te beginnen, wat nog wel eerst even compleet moet worden verbouwd , Ook is er al een bestelling voor het plaatsen van een zwembad op het terrein.
Beide heren zwemmen kennelijk na alle faillissementen in het geld!

Anoniem zei

Hoe zit het met de bed and breakfast, dat is zeker weer een luchtkasteel van de beide heren

Anoniem zei

Kan iemand mij nog meer info verschaffen over Dhr. van Loon? Alle info is welkom.

Anoniem zei

Wat wil je weten? Ze woonden in Oterleek in een oud vervallen huis. Maar het schijnt dat ze nu in Heerhugowaard wonen.

Anoniem zei

Wie zijn ze? Dhr. van Loon en partner? Bedankt voor het eventuele aanknopingspunt van Heerhugowaard.

Anoniem zei

Volgende week zullen beide heren voor de rechtbank in Haarlem moeten verschijnen ivm Stoer 2010
Volgens het artikel in het nhd, editie zaanstreek woont H nog in Oterleek en van L. In Alkmaar. Weet wel dat ze in 2015 een bijna identieke opzet hebben gemaakt in Heerhugowaard en Oudorp. Ook hier zijn er veel mensen de dupe van geworden. In verband hiermee wel voor de rechter in Alkmaar verschenen. Hoop dat ze nu de dans niet ontspringen.

Anoniem zei

weet iemand wat de het oordeel van de rechter was? of wanneer er uitspraak is? inmiddels ben ik ik hem alweer op het spoor omdat die weer bezig is verschillende mensen te bedonderen.

Anoniem zei

Wat voert ie nu weer uit en waar?

Anoniem zei

Weet dat die nu weer relatie heeft of had.....het gaat snel bij hem. Met een of andere goedgelovige kapper met eigen zaak. Wie deze kapper ook kent waarschuw hem voor die akelige vieze van Loon.

Anoniem zei

Rene van Loon, nu eigenaar van eigen zaak spoor69 in Hemmen. Mensen maak geen gebruik van zijn diensten.