maandag 16 augustus 2010

Gesumoworsteld en gespringkussend

Zaterdag een hele middag op het Havenfestival geweest, gisteren eventjes.

Zaterdag zou ik helpen met het maken van de krantjes, maar een mankement in de laptops verhinderde dat. Gisteren zijn er twee krantjes gemaakt.

Zaterdag met de kinderen over de kade gezwalkt. Imposant blijft de gigantische drijvende kraan Nijlpaard (tweede foto van boven).

Zelfs als die niets anders doet dan water opscheppen en laat vallen: kijk hier.

Op de Willem Beukelsz kregen we een rondleiding door een kadet van een jaar of tien. Er is verder gesumoworsteld en gespringkussend. Leuk was het zeiltochtje door de Vissershaven met Nannie van der Wiele.

Zaterdagmiddag was er even commotie. Een ambulance gaat onder begeleiding van twee politiemotoren het festivalterrein op. Er is een oudere man in het water gevallen.

Een motorbootje met reclamesleep voor MTV Mobile vist hem er uit. De man staat later op de politieboot, gewikkeld in een isolatiedeken.
Met het goud aan de buitenkant, om onderkoeling te voorkomen, ziet hij er uit als een verzopen koning.

Het is warm, zaterdag. Bij de loempiaverkoper koop ik een half litertje water voor 1,20 euro. Als ik later even verderop bij Bart Patat weer zo'n flesje haal, betaal ik 2,50 euro!

We zitten even op het aangelegde strandje aan de kade, eten tapas bij Doro en wachten daarna op de 4tuozematroze: altijd goed. Na afloop kijken we nog even naar Velsens talent op het hoofdpodium: Vlucht 13 (onderste foto).


Tot slot: kent u motoragent Rob? Ik zag hem al zachtjes meezingen op zijn politiemotor, naast de Nederlandse zangers bij Bart Patat. Kijk naar dit filmpje en zie Rob in een heel andere rol. En zoek Fokke!

Fotoalbum 1
Fotoalbum 2
Fotoalbum 3
Fotoalbum 4
Fotoalbum 5
Fotoalbum 6
Fotoalbum 7

1 opmerking:

Anoniem zei

Weer een leuke blog Fokke