vrijdag 27 april 2007

Man met de zwarte hoed

Hij stond vandaag weer in de krant. Verscholen achter de winnaars van het schoolvoetbaltoernooi. De man met de zwarte hoed.

Vorig jaar begonnen we met deze gimmick. Voor het voetbaltoernooi van dat jaar zou een meneer in zwarte jas, witte sjaal en zwarte hoed verschijnen.


Voetballertjes konden deze verslaggever aanklampen. Het team dat hem het eerste aansprak, kwam met foto en verhaal in de krant.

Tot onze verbazing is de Man met de zwarte hoed razend populair geworden. Hij werd gevraagd om ook van andere evenementen een verslag te maken. Inmiddels hebben we zijn identiteit al een paar keer onthuld. Het is onze medewerker Marco Mekenkamp, ook actief op het toneel en in Velsen wel bekend.

Het schoolvoetbal is afgelopen. Maar wie de Man met de zwarte hoed graag eens op bezoek wil hebben, kan een mailtje sturen: redactie@ijmuidercourant.nl

(De foto is van basisschool De Boekanier)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Net als vorig jaar heb ik met ontzettend veel plezier de serie 'Aanvalluh' gemaakt. En ik ben erg benieuwd welke (verrassende) verzoeken bij de redactie binnen zullen komen.

Met groeten,
Marco 'de man met de zwarte hoed' Mekenkamp

Anoniem zei

Nou Marco
Ik denk wel dat je het goed doet
het is een leuke serie,ook op de boot van sintnicolaas en op het stadhuis stond je goed op de foto

proficiat ga zo door marco
gr frits

Anoniem zei

ik vind dat marco het erg goed doet. bij de kinderen was hij het gesprek van de dag. op het voetbalveld heb ik gezien hoe hij het aanpakt met de kinderen. serieus, maar wel op hun nivo. mijn complimenten.

Anoniem zei

Dit was en is een heel goed idee geweest, dat hopelijk nog lang blijft leven!